Pedicure

 “De voet is een zeer essentieel onderdeel van het lichaam! Een goede verzorging meer dan waard”

Mijn naam is Mirjam van de Steeg gediplomeerd Pedicure Plus. Via een eigen praktijk Van de Steeg Voetverzorging, behandel ik de voeten van mijn cliënten. Na een periode in de thuiszorg te hebben gewerkt besloot ik het roer om te gooien. Mijn interesse in het menselijke lichaam en met name de voet maakte dat ik een opleiding tot Pedicure ben gaan volgen. Dit heeft inmiddels geresulteerd in Pedicure Plus. Dat houdt in dat ik tevens ben gespecialiseerd in de diabetische, reumatische en overige risicovoeten.

 

Professionele behandeling

Mijn doel is een gezonde voet door het behandelen van klachten of het preventief voorkomen hiervan. Dit kan middels een professionele behandeling. U kunt ook terecht voor een algehele verzorging en massage van uw voeten. Vanuit een deskundige achtergrond geef ik u graag voorlichting en preventief advies. Dit kan verder gaan dan een behandeling in mijn praktijk.  Indien nodig verwijs ik bijvoorbeeld naar een Podoloog of Huisarts.

Het geeft mij voldoening wanneer een tevreden klant vanuit mijn praktijk weer gezond en pijnvrij kan lopen.

 

Afspraak maken

Op maandagochtend werk ik ambulant en kom ik bij u thuis. Maandagmiddag, dinsdag, dinsdagavond, donderdag en vrijdagmiddag behandel ik cliënten op afspraak bij Fysiotherapie Sterrenburg. Bel voor een afspraak 06-83520946.

 
Menu

Direct afspraak maken?

Indien u direct een afspraak met één van onze fysiotherapeuten wilt maken Klik hier of bel 078-6180449