Pedicure

“De voet is een zeer essentieel onderdeel van het lichaam! Een goede verzorging meer dan waard”

Mirjam van Luijk is werkzaam in onze praktijk als pedicure. Via een eigen praktijk ‘Van de Steeg Voetverzorging”, geregistreerd bij de brancheorganisatie ProVoet behandelt zij de voeten van haar cliënten:

Mijn naam is Mirjam van Luijk, gediplomeerd medisch pedicure. Na een periode in de thuiszorg te hebben gewerkt, besloot ik het roer om te gooien. Mijn interesse in het menselijk lichaam, en met name de voet, maakte dat ik een opleiding tot pedicure ben gaan volgen. U kunt bij mij terecht voor behandeling van o.a. ingegroeide nagels, likdoorns, kalknagels, (overmatig) eelt. Tevens ben ik gespecialiseerd in de diabetische, reumatische en overige risicovoeten.

Professionele behandeling

Mijn doel is een gezonde voet door het behandelen van klachten of het preventief voorkomen hiervan. Dit kan middels een professionele behandeling. U kunt ook terecht voor een algehele verzorging en massage van uw voeten. Vanuit een deskundige achtergrond geef ik u graag voorlichting en preventief advies. Dit kan verder gaan dan een behandeling in mijn praktijk. Indien nodig verwijs ik bijvoorbeeld naar een podoloog of huisarts.

Het geeft mij voldoening wanneer een tevreden klant vanuit mijn praktijk weer gezond en pijnvrij kan lopen.

Op dinsdag, woensdagochtend en donderdag behandel ik cliënten op afspraak bij Fysiotherapie Sterrenburg. Bel voor een afspraak 06-83520946

Call Now Button