Verloskundige

Hoogwaardige persoonlijke zorg betekent dat we jullie op een goede en veilige manier begeleiden. Het betekent ook dat we jullie helpen te begrijpen wat er tijdens je zwangerschap gebeurt, zodat je de beste keuzes kan maken én het meest kan genieten van deze bijzondere periode. Daarom nemen we bijvoorbeeld tijdens het spreekuur veel tijd om jullie precies uit te leggen hoe het met de ontwikkeling van je baby gaat, wat je tijdens de zwangerschap en met de bevalling kan verwachten, en natuurlijk om jullie vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

Persoonlijke zorg betekent ook dat we onze zorg afstemmen op jullie behoeften. We luisteren goed naar hoe jouw ideale bevalling er uit ziet en maken samen met jou een geboorteplan. We bespreken waar je kan bevallen, welke vormen van pijnstilling er zijn, en in welke houdingen je kan bevallen. Tijdens de bevalling geven we je de ruimte om zelf te kiezen waar jij je goed bij voelt.

 

Maak een afspraak

Verloskundigepraktijk Vivian zit bij ons in het pand. Zij is op dinsdag aanwezig, wij maken geen directe afspraken voor haar. Om een afspraak te maken bij de verloskundige praktijk Vivian kunt u naar de website vpvivian.nl

 
Menu

Direct afspraak maken?

Indien u direct een afspraak met één van onze fysiotherapeuten wilt maken Klik hier of bel 078-6180449