BacktoGolf

De snelst groeiende sport in Europa is golf. De groeiende interesse in golf brengt nieuwe kansen, maar ook uitdagingen met zich mee. Golfblessures, bijvoorbeeld. Ondanks dat golf een ‘low impact’-sport is, ontwikkelt maar liefst 50 % van de golfers blessures. De meest voorkomende klachten zijn aan de lage rug, elleboog, schouder, pols en knie. In mindere mate komen heup- en enkelklachten ook voor.

De oorzaak van een golf blessure ligt bij amateurs meestal bij een verkeerd uitgevoerde golfswing en/of door onvoldoende mobiliteit, coördinatie en stabiliteit. De bij Back to Golf aangesloten fysiotherapeuten zijn geschoold in het behandelen van deze klachten en het voorkomen van toekomstige golfblessures.

 

Golf: fitnesstraining op maat

Uw behandelend therapeut is Reinier Schoon, die in het bezit is van de Back to Golf-licentie. Fysiotherapeuten die aangesloten zijn bij BacktoGolf, zijn gespecialiseerd in het analyseren van de golfswing en de gevolgen ervan op het lichaam. Met op maat gemaakte golffitnesstraining werkt u aan een efficiëntere swing waar u nog jarenlang resultaten mee behaalt.

Belangrijk hierbij is om te onthouden dat dé perfecte golfswing niet bestaat. Het gevaar bestaat dat mensen proberen om professionele golfers na te doen. Omdat iedereen uniek is, is de ideale swing voor iedereen anders. Met een gespecialiseerde fysiotherapeut werkt u aan de golfswing die bij uw lichaam en uw leeftijd past.

Een afspraak maken?

Onze assistentes zijn van maandag t/m vrijdag van 08.00-16.30 aanwezig. U kunt met ons contact opnemen op telefoonnummer: 078-6180449 of via het contactformulier.

Call Now Button