Acupunctuur

Acupunctuur is een doeltreffende manier om je energiehuishouding weer op orde te krijgen. Bij acupunctuur gaat men ervan uit dat klachten een gevolg zijn van een energieblokkade in een van de energiebanen, de zogenaamde meridianen, die door het hele lichaam lopen. Door middel van het plaatsen van dunne naalden wordt de energie letterlijk en figuurlijk weer in goede banen geleid.

De klachten die met acupunctuur behandeld kunnen worden, zijn legio. Bekende zijn stoppen met roken, afvallen en hooikoorts. Andere, minder algemeen bekende zijn hoofdpijn, migraine, spier- en gewrichtsklachten, vermoeidheid, gebrek aan energie, slaapproblemen, stress en psychische klachten zoals angsten en depressies. Daarnaast heeft de behandeling zijn sporen verdiend op het gebied van hormonale klachten als moeilijk zwanger worden en menstruatie- en overgangsklachten. Het kan in combinatie met andere behandelingen worden ingezet.

Suzan van Putten is in onze praktijk aanwezig op dinsdag en woensdag. Voor meer informatie kunt u eens kijken op haar website www.well-well.nl.  Voor eventuele vragen of het maken van een afspraak kunt u met Suzan of Fysiotherapie Sterrenburg contact opnemen.

Contactgegevens:    Acupunctuur

E-mail: suzan@well-well.nl

Tel nr. 06-19326970

Call Now Button