Acupuncturist/Orthomoleculaire therapie

Acupuncturist/Orthomoleculair en natuurgeneeskundig therapeut Suzan van Putten van ‘Well-Well’ is op dinsdagochtend en woensdag in onze praktijk aanwezig. Zij heeft een praktijk voor acupunctuur, ademhaling en ontspanning, voeding en natuurgeneeskunde w.o. orthomoleculaire therapie:

“Voor het uitoefenen van mijn vak heb ik tien jaar gestudeerd. Allereerst heb ik het HBO bachelor diploma Complementary Alternative Medicines, ook wel afgekort als CAM, behaald met als specialisatie voeding en natuurlijke middelen. Daarna heb ik Traditionele Chinese Geneeskunde en Acupunctuur bij Qing-Bai gevolgd. Vervolgens heb ik bij Heartmath Benelux trainingen gevolgd op het gebied van ademhaling en ontspanning volgens de hartcoherentiemethode.”

Klachten:

Een greep uit de klachten die je met deze behandelingen en middelen kunt aanpakken: burn-out, stress, candida, spier- en gewrichtsklachten, huidklachten, hormonale klachten, maag- en darmklachten, leaky gut, prikkelbaar darm syndroom, migraine en hoofdpijn, weerstandsproblemen en hyperventilatie.

Suzan werkt samen met collega’s van Fysiotherapie Sterrenburg in Dordrecht en Natuurlijk Gezondheidscentrum Rotterdam.

De consulten kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Voor verder informatie of het maken van afspraken: www.well-well.nl, info@well-well.nl of tel. 06-19326970

Call Now Button