Acupuncturist/Natuurgeneeskundig therapeut

Acupuncturist/Natuurgeneeskundig therapeut Suzan van Putten van ‘well-well’ is op dinsdagochtend en woensdag in onze praktijk aanwezig. Zij heeft een praktijk voor acupunctuur, voeding en natuurgerichte therapieën:

 

“Voor het uitoefenen van mijn vak heb ik tien jaar gestudeerd. Allereerst heb ik het HBO bachelor diploma Complementary Alternative Medicines, ook wel afgekort als CAM, behaald. Daarna heb ik de basisvakopleiding Traditionele Chinese Geneeskunde en Acupunctuur bij Qing-Bai gevolgd. Vervolgens heb ik bij Heartmath Benelux trainingen gevolgd op het gebied van ademhaling en ontspanning volgens de hartcoherentiemethode. Inmiddels heb ik ook de opleiding Sport- en Osteoacupunctuur bij ICZO in België afgerond en ben ik gecertificeerd en geregistreerd als sportacupuncturiste”.

 

Klachten:

Een greep uit de klachten die je met deze behandelingen en middelen kunt aanpakken: burn-out, stress, candida, spier- en gewrichtsklachten, huidklachten, hormonale klachten, maag- en darmklachten, leaky gut, prikkelbaar darm syndroom, migraine en hoofdpijn, weerstandsproblemen en hyperventilatie.

 

Suzan werkt samen met collega’s van Fysiotherapie Sterrenburg in Dordrecht en Natuurlijk Gezondheidscentrum Rotterdam.

 

De consulten kunnen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering.

Voor verder informatie of het maken van afspraken: www.well-well.nl, info@well-well.nl of tel. 06-19326970

Call Now Button
Menu

Direct afspraak maken?

Indien u direct een afspraak met één van onze fysiotherapeuten wilt maken Klik hier of bel 078-6180449